28 d’oct. 2012

Namaste Nepal!!!

Ja fa uns dies que volo pel Nepal. Aquest és el meu darrer destí!!!! Perdoneu el retard, però hem estat caminant pels Annapurnes uns dies...veureu les impressionants fotos en els propers posts!

Katmandú, tot i el caos, m'ha agradat. Els carrers plens de gent venent de tot i més, els rickshaws, cotxes, motos i bicicletes intentant passar tots alhora per carrers impossibles, pols i soroll, molt soroll.





Plaça Durbar


Aquí m'he retrobat amb el Petr. Ens vam conèixer a Bolívia fa gairebé un any, i ara viatgem junts pel Nepal.






12 d’oct. 2012

Set mesos pel sud-est asiàtic

Vaig entrar al sud-est asiàtic per Bali, el 29 de febrer. Venia de Nova Zelanda i necessitva, després de la perfecció d’aquest país, una mica de caos…Indonèsia em va encantar i això que només vaig ser a Bali, le Gili, Lombok i Flores. A Ubud vaig conèixer el Miguel i la Luisa i em van acollir a casa seva durant quinze dies!.Bona gent i ara bons amics. També vaig conèixer al Tom i als seus amics ioguinis i em van donar unes classes desinteressadament....Em vaig perdre per l’illa descobrint paisatges meravellosos i gaudint de la simpatia dels balinesos. 



Amb el Miguel, la Luisa i la Marcela que se'ns va afegir uns dies
No oblidaré el trajecte interminable de Bali a Flores creuant Zumbawa de nit amb un autobús suïcida. Ni la tornada de quatre dies amb barco per Komodo, les postes de sol i els mil peixos de colors. 



 Vaig volar a Singapur a finals d’abril i allà em vaig retrobar amb el Carlitos, vaig flipar amb els edificis i les botigues de luxe. I quan ja tornava a volar sola, vaig conèixer la Paty, l’Alba, l’Helena i el Marçal, quin gran regal!!!. Vam fer Malàisia i Tailàndia junts! Viatges interminables en autobusos amb l’aire acondicionat a tope i balades asiàtiques a tot volum per amenitzar els trajectes, bon humor, alguna que altra festa amb "gintónicos", bones converses i moltes risas. I amb l’Helena i el Marçal ens vam retrobar  Myanmar! Això ja va ser massa!!!! Grans companys de viatge i amics (oi Marçal?).



Myanmar em va sorprendre. M’hi vaig estar un mes i només puc dir coses bones d’aquest país meravellós. Tranquil, bonic amb gent encantadora. Vaig compartir ruta amb l’Alex, el Will, l’Spela, i l’Isis, a banda de l’Helena i el Marçal. Amb tanta gent, impossible avorrir-se!. Amb l’Isis també vam fer el nord de Tailàndia amb moto i mooooolta pluja, però va ser genial!



Però encara m’esperaven més coses bones! Vietnam amb la Marie i l’Emma!!! Plors a l’aeroport, mil petons i abraçades, posar-nos al dia, més risas, menjar bé, viatges accidentats en moto, Sapa i les nostres guardaespatlles, holaaaaassss, compres vàries, same same but differet, this meter is not good, sua sua, guardar els dines amb la vida, calliiiiii…i mil anècdotes més que ens van fer riure molt. Vau fer que Vietnam fos molt especial! Gràciesssss!!!


Cambodja va ser un sospir, "només" quinze dies. Tenia moltes ganes de veure els temples d’Angkor i m’hi vaig passejar tres dies! Són realment una meravella del món. A Siem Riep vaig conèixer a l’Enrico i hem viatjat junts el darrer mes per Laos. Un piacere!!!


 Laos… ja sabeu que m’ha enamorat. M’hi he passat trenta dies, però en necessitaria trenta més!. Marxo d’aquest país molt contenta i amb ganes de tornar-hi.

Han estat uns mesos molt intensos. A tots mil gràcies per fer aquest viatge inoblidable!!!

8 d’oct. 2012

Luang Prabang, darrera parada a Laos

Ja sóc a Luang Prabang disfrutant dels darrers dies a Laos. De Luang Nam Tha vaig anar cap a Nong Khiaw i d'allà vaig baixar cap aquí pel riu. Una excursió de sis hores mooolt espectacular. Això si, els darrers en arribar a la barca ens va tocar seure al final de tot...i no hi havia ombra!!! així que tot i ser el millor seient, els de dins anaven com sardines, em vaig socarrimar una mica...

Nong Khiaw






Cap a Luang Prabang



Luang Prabang és molt diferent a la resta de Laos, bé, almenys el centre. És una mena d'illa per guiris feta amb molt de gust. Hotels i guesthouses de fusta amb balcons i vistes al riu, i restaurants i cafeteries pijes. Total que m'encanta! ja,ja i ja! No és mal lloc per quedar-s'hi uns dies, relaxar-se, menjar bé, passejar, comprar souvenirs i disfrutar de les vistes del Mekong!



....això de viatjar és un stressss....




Dos dies més a Laos i cap a Nepal!!!!!